Donate using PayPal

Photomap

Photo number:
Photo #24268

The 1968 extension of the Scott Polar Research Institute building. This photo is interesting because of the amount of space given over to cycle parking: a large number of concrete blocks are present.

This photo is copyright Scott Polar Research Institute, University of Cambridge. Please contact them if you wish to re-use or copy this image.

Reproduced, with permission, from:
www.spri.cam.ac.uk/museum/conservation/2010/07/23/another-new-chapter-starts/

(Actual date within 1968 unknown by uploader.)

Comments reflect the views of the original submitter only.

We welcome your feedback, especially to report bugs or give us route feedback.

My comments relate to: *






Your comments: *
URL of page: * https://london.cyclestreets.net/location/24268/
How did you find out about CycleStreets?:
Your name:
Our ref: Please leave blank - anti-spam measure

* Items marked with an asterisk [*] are required fields and must be fully completed.